En ren träningsdag

Idag började vi morgonen med 45 min massage, har hittat ett bra sätt för att skona min rygg och det är att helt enkelt omvandla vardagsrumsbordet till massagebänk. Dessutom så säger man ju att det bästa man har lägger man på bordet:)
Koala var nöjd iaf både låna Drakens madrass & en soffkudde under huvudet!
Därefter gick vi ut i skogen, på hemvägen fick Koala leta lite tofflor, vantar & mössor som hennes slarviga flock hade "tappat" ute i skogen. Hon hittade allt galant, tur att det e ordning på nån i denna familjen!
På em åkte vi till rehab för att gå lite i vattentrasken, gick fint märks att Koala tycker det e kul hon rusar in i det lilla "akvariet".
På kvällen mötte vi upp träningsgruppen på brukshundklubben för att träna lite lydnad. Det  blev dock ganska lugnt  med tanke på vattentrask & uppletande, men var ändå kul att komma iväg var längesen vi var med & tränade.
Så efter denna dagen var Koala med all rätt lite trött i ögonen när kvällen började lida mot sitt slut:).

Nobelt besök

Idag fick vi besök av vackra Olga med matte. Det är inte var dag man har äran att busa med en Borzoi! Fast Olga tyckte nog att Koala var lite bufflig emellanåt;).
Finaste långnäsan, vem vet kanske blir en sån nästa ggn;)
Olgas matte hade även med en present, ett vackert smycke som hon gjort med bästa rasen på! Tack rara Koko!

Lite uppdatering

Ojoj nu va det nästan en månad sen vi skrev, dåligt med uppdatering av denna bloggen men tiden går så fort....
Den 18 och 19 juli var vi uppe i Uddevalla och gjorde Koalas Mt. Jag åkte upp inställd på att inte göra exteriören men ändrade mig i sista sekund och tur va väl det annars hade ju inte vår skrutta fått titeln Korad:). Den mentala delen klarade hon med 364 poäng, tyckte hon löste det jättebra trots att hon vid flera tillfällen trodde hon var i "sökskogen" & letade figgar (får väl skylla mej själv som kört sök;)). Är så glad för vår trygga & glada flicka. Tack vare Jonna som fotade fick vi förevigat dagen med lite kort oxå, tack!
Koala har full koll på TL med kampstock.
Resten av veckorna har vi sysselsatt oss med bär & svamplockning, strövande i skog och vid strand. Koala som har varit lite rädd för att simma har vågat ta lite simturer på eget initiativ, härligt att se.
Draken vill ha sin vattenkanna, Koala springer gärna & hämtar i utbyte mot en godbit givetvis!
Hela flockens satte sina tassavtryck på favostranden
Vi hann även med en utflykt till Hönö, så vackert det är ute i skärgården! Sol & bad med krabbor, tång & sälta;) det e livet!
Koala tittar på den vackra utsikten mot Fotö.
Jag har kört lite uppletande av föremål det sista med Koala, vilket hon tyckt varit jättekul. Hon är inte alls lika explosiv i detta som i söket, utan letar lugnt & sakligt genom rutan.
Hittade bland annat Drakens mössa:)
Senaste utflykten blev till det årliga kennellägret på Orust, alltid lika roligt att träffa alla goa människor & hundar!
Kusin Moije & Koala på läger
Minstingen på lägret Malva söt som socker:)
Till sist men absolut inte minst:
Älskade Nero, 1 år har gått sen du vandrade över regnbågsbron & blev fri från alla dina smärtor. Det går inte en dag utan att vi tänker dej, du lever för alltid i våra hjärtan!

Regnbågsbron....

Det finns en bro som förbinder Himlen och Jorden. Den kallas för Regnbågsbron på grund av dess många färger.

Alldeles brevid Regnbågsbron ligger ett land med vattendrag, kullar och dalar med mjukt, friskt gräs.

När ett älskat husdsjur dör kommer det till denna plats. Där finns alltid mat och vatten, och varmt vårväder. De gamla och svaga djuren blir unga igen. De som blivit skadade blir hela igen. De leker med varandra hela dagarna.

Men det är en sak som saknas. De är inte tillsammans med den speciella person som älskade dem på Jorden. så varje dag springer de runt och leker tills en dag kommer då de plötsligt slutar leka och tittar upp. Deras nosar sniffar, öronen spetsas och blicken skärps och plötsligt lösgör sig en från gruppen.

Du har blivit upptäckt och när du och din speciella vän möts samsas ni i en glädjefylld omfamning som varar för evigt. Dit ansikte blir kysst om och om igen, dina händer smeker det älskade huvudet och du tittar än en gång in i ögonen på ditt trogna husdjur som så länge saknats i ditt liv men aldrig i ditt hjärta.

Sedan går ni över Regnbågsbron tillsammans för att aldrig mer skiljas.

 


RSS 2.0