"Stenbitare"

Stackars Moije har varit lite dålig här. Började igår när han spydde upp småsten & det va lite blod i spyan, jag blev lite orolig ( alltid lite mer oroande när det är andras hundar som blir dåliga) så jag ringde min uppfödare för rådgivning. Jag fick rådet att ge honom sparris & blötmat,  så in med hundar & barn i bilen för att åka till affären. På kvällen spydde han igen, så fick ringt uppfödaren igen...vad skulle man göra utan henne det är tur att man har en bra uppfödare att vända sig till! Det blev till att sova på soffan i natt för att hålla koll på lille killen. Idag är det lugnt han har inte spytt upp det lilla han fick att äta imorse och han har bajsat & det var ingen sten i bajset ( tänk var man för de älskade hundarna, sitter & petar igenom bajset för att leta småsten;)). Det verkar inte som det var så farligt, men som sagt man blir alltid lite mer nervös när man passar nåns hund & det händer sånt här. Idag blir en lugn dag med vila & koppelrastning.
Ikväll kommer moster Madde & passar Moije & Draken, jag & Koala tänkte ge oss iväg & träna lite lydnad:).

vårpromenad

Idag tog vi oss till Kättilsröd för att titta på djuren & promenera lite i vårsolen.
Tydligen nåt som var väldigt kul att se i denna hagen lr:D
Efter promenaden åkte vi hem o fikade i solen.
Hundarna fick oxå fika=grisöra
Koala tyckte det var säkrast att smita undan med sitt...
Moije gottar sig i solen

Intensivt dygn för Koala

Onsdagkväll lite lydnadsträning, gick kanon hon har en otrolig fokus min tjej & det märks att hon tycker det är urkul! Direkt efter träningen bar det iväg till jobbet, lite nattjobb för skruttan hon som e så kvällstrött....men hon lyckades glädja många på jobbet & även tigga till sig smörgås av en de boende, damen kunde ju inte motstå Koala när hon tog på sig sitt allra sötaste ansikte:). Så gott det gör för de gamla att ha djur hos sig, skulle önska att Koala kunde följa med varje natt. Efter att jobbat & knappt haft ro att vila somnade lilltjejen gott i sin korg hemma. Sedan bar det iväg på em igen till rehab för att få lite laserbehandling i tår & rygg och som om inte detta hade räckt plockade vi upp kusin Moije på hemvägen. Han ska bo hos oss i 10 dar när hans matte roar sig i sydafrika;).
Så som sagt ett intensivt dygn för en liten Koala....

Vinterhav

Åkte ut till havet en sväng idag. Gott att sitta & sola på klipporna, var bara en kopp kaffe som saknades. Fast sommaren kändes rätt långt borta när man såg isflaken i viken. Ägnade min älskade pojke en tanke oxå, det var hans absoluta favoritställe, tror nog han hoppade efter i våra hasor där ute när vi klättrade bland klipporna.
Mostermadde tog vi givetvis med oss oxå
Så vackert fruset hav
Gott i solen
Koala beundrar utsikten eller kan det vara svanarna längre ut som lockar....
Tillsist en bild på min älskade & saknade Neropojke, trött & nöjd efter en dags badande i samma vik fast en annan årstid;)

Promenad med vänner

I det goa vårvädret begav vi oss till Hökälla med kompisen Lukas och hans matte + lillmatte. Mysigt att gå rundan i fågelreservatet var länge sen vi gick där.
Härligt att sträcka på benen lite.
Kul att träffa fine Lukas igen!

Stolt matte

Var ute och gick en sväng idag, jag & Koala, plötsligt hoppar det ut 2 rådjur på vägen. Koala som är lös springer iväg för att jaga, jag finner mej och ropar så lugnt jag förmår: -Hit! Åh den underbara hunden stannar, vänder & kommer tillbaka till sin mamma! Ojojoj vad mycket beröm hon fick, så stolt jag blir över min flicka, underbara underbara Koala!

Promenad vid Kättilsröd

Åkte till Kättilsröd och gick en sväng idag, mysig runda med lite djur att titta på.
E inte vardag man får hälsa på en minigris!
Tjusiga hästar såg vi oxå...
När vi gått halva vägen kom snön, usch jag som trodde vi skulle få en solskenspromenad tjji fick jag:(.
Koala var inte nöjd att få snö i sina vackra små ögon.
Men snön glömdes snabbt bort när det blev dags för lite fotgående, den övningen brukar ju sluta med gott!;)

Vetrinär besök

I tisdags var vi hos vetrinären för att kolla Koalas rygg igen innan vi påbörjar träning i waterwalkern. Det visade sig tyvärr att hon hade ont i sin rygg fortfarande....innan besöket hade jag bestämt mig för att om hon fortf har ont så vill jag röntga henne, så nu väntar vi på remiss till magnetröntgen i Skara.

Söndagspromenad

Vi hade fint besök här förra söndagen av killarna Bullen och Alfons med matte. Så vi tog med oss dem på en skogspromenad i solskenet. Blev mycket hundmöten för Koala den helgen förrutom bus med Bullen & Alfons mötte vi först en 7 mån schäfer & senare än cockipuff som de fick hälsa på. Jag som aldrig brukar springa på nån på just den skogsrundan, kul!
Koala & Bullen leker tafatt!
Lille Alfons
Lille Alfons

Välkommen till vår nya blogg!

Blev så trött på att det tog sån tid att ladda upp bilder osv på gamla hemsidan, så gjorde det lätt för mig och startade en blogg istället. Här kommer jag att skriva lite om vad som händer och sker i Koalas liv-träning, tävling och vardag. Varmt välkomna!

RSS 2.0