Utställning Härryda

Idag har jag haft en trevlig dag i Härryda på  rottisspecialen som funktionär. Var första ggn så var givetvis lite nervös imorse men tack vare det goa bemötandet man fick av gänget från västra Afr så blev det en kanondag med många skratt tillsammmans med härliga människor & hundar. Det är absolut något jag tänka mej att göra om! Koala & Draken fick vara hemma hos mormor & morfar & bli bortskämda, tror ingen av dem va ledsna över det:D.

Mossig promenad

Tog en promenad runt mossen i våra gamla faggor idag. Var hyfsat mycket hundar ute & gick idag, bra så vi kunde öva på fotgående förbi andra hundar. Klarade såklart min skrutta galant;). På lördag blir det rottweiler för hela slanten då jag anmält mig som frivillig att hjälpa till på rasspecialen. Det ska bli urkul ser fram emot att träffa gamla & nya bekantskaper, Koala däremot får stanna hemmavill inte utsätta henne för allt tjo & tjim när hon inte varit riktig bra sista tiden.

Man blir törstig av att promenera.
Här e en bild på ett halsband jag sytt till Koala, hittade en sida på nätet med bra beskrivning hur man syr, se mina länkar. Håller på med ett leopardfärgat oxå:D.

Utflykter

Igår åkte hela familjen till havet för att svalka sig lite i värmen. Blev mest att svalka fötterna inte riktigt badtemperatur än men det var ändå inte så kallt som jag trodde det var.
Koala beundrar utsikten
Det var ebb, lagom slemmig botten:S
Idag hade vi picknick & myste i trädgården. På eftermiddagen åkte jag & Koala till hamnen gick på en liten fotorunda & njöt av fiskmåsarnas skrik & tånglukten som kom in från havet. Rundan avslutades med fika hos gammelmormor.
Mysigt med picknick tyckte Koalan

Onsdagsträning

Jag & Koala var & tränade lite försiktigt med lydnadsgruppen idag, blev mest fotgåendet vi jobbade med måste försöka få bättring på våra högersvängar. Diskuterade det i gruppen & kom fram till att jag inte tänker ett dugg på hur jag själv går så till nästa vecka har matte i läxa att lära sig att gå fot;).
Vetrinären hade typiskt nog ringt på fm idag när jag låg & sov, men han skulle ringa igen så får väl vara nåbar hela dan imorron. Vi väntar på lite mer info om Koalas tår.....fick ju veta att hon har kronisk ledinflammation i sina tår, men det är ju som vanligt att när man lagt på luren efter att ha pratat med vetrinären så poppar alla frågorna upp i huvudet.
Jag har i alla fall bestämt mig för att oavsett om vi kommer att kunna fortsätta tävla eller inte så kommer jag & Koala att fortsätta träna de moment i lydnaden som hon klarar av att gemonföra pga sin rygg, hon tycker det är så himla roligt ( & jag oxå!) så det kan jag inte ta ifrån henne.

Havsluft

Nära havet vill jag bo....Jag & Koala åkte en sväng till Torslanda havsbadskoloni, så idylliskt! Där skulle man bott, varför ska det vara så dyrt att bo vid havet?! Havsmiljön gör verkligen underverk för själen, får börja spela på hästar eller nåt så man kan vinna några miljoner;).
Koala kollar in havsfåglarna:).

Lördagstripp till Kinna

I lördags åkte jag & systeryster en tur till skroten i Kinna för att kolla tyger. Hittade ett urtjusigt leopard tyg till halsbandet som jag ska ge mej på att sy till Koala.
Koala verkade uppskatta det ox:D

RSS 2.0