Semester!

Semestern har börjat & bara lata dagar hägrar;). Det firade vi med att åka ut & kvällspromenera vid havet med bästa kompisen Lukas!

Träningstävling

I måndags var vi på träningstävling på bk, så himla bra när de arrangerar sånt! Koala skötte sig bra trots pissevädret. Fria följet behöver vi jobba på men vet jag sen innan, vet att mkt är mitt fel i det blir så nervös vid tävlingssituationer och blir osäker i mitt sätt så blir otydligt för Koala, skulle absolut behöva öva mer när nån kommenderar mej! Platsen gick kanon men den är inget som brukar strula. Läggandet o inkallning gick oxå bra. Sändandet till rutan, åh så stolt över min tjej, fick vi en 10 den gjorde hon superfint! Har haft lite problem med att hon vänder upp & gissar att hon e framme men har blivit bättre sen jag lärde om o bytte kommandot till framåt istället för "rutan". Apporten- vårat nya bekymmer - tjuvade hon på så där behöver vi träna mer, likaså hindret tjuvade hon, fast tror att hon var lite uppspelt sen apporten:). Fjärren gick oxå kanon en 10 men den e hon grym på om man får skryta lite;).
Det kändes bra efter iaf så nu är vi taggade att anmäla till lk2 igen:D.
Vi har faktiskt lite tävlingar som väntar framöver, på kennelträffen försöker vi oss på att starta i apell spår och så har jag även anmält Koala till rally i borås i aug, har även planer på att anmäla henne till rallyn på marks bk tänkte vi skulle försöka få rally nybörjardiplomet i år:P.
Läger vistelsen börjar närma sig oxå & det ser vi verkligen fram emot & efter det kennelträffen, känns som om denna sommar blir riktigt kul!
Till nåt helt annat, i onsdags började jag & Koala dagen med att åka & äta frukost på klipporna vid havet. Det är nåt som jag tänker satsa på oftare en sån bra start på dagen, är verkligen medicin för själen att vara vid havet! Efter frukosten gick vi en sväng på klipporna och avslutade med lite gångträning i vattnet.
Imorgon är det midsommar så vi önskar alla vi känner en riktigt härlig midsommar!

Lite träning

Idag har vi varit & träffat våra goa kompisar Bullen & Kattis. Denna ggn var det spårning på schemat, det hanns även med ett bad dvs vadande för Koala & simmande för Bullen:). Jag ska försöka träna Koala i vatten 1 ggn i veckan är det tänkt. Spårningen gick väl så där, vi har mycket att lära båda två på den fronten matte att lita på Koala & Koala att tagga ner lite:). Mycket att lära till vår vecka i småland med de lärda, räknar med att vara proffs på spårning efter den veckan;)).
Här kommer lite bilder från dagens aktiviteter!
Mamma kan du ge mej Koalas pinne, säger Bullen:)


Full koll på sin mamma


Koala med mamma i släptåg skevar iväg:)


Koala poserar efter badvadet;)

Så lyxigt till kvällsrundan fick vi sällskap av kompisen Lukas, mkt kompisträffar idag:).
Slutligen lyckades jag faktisk tillslut få in gårdagens film från rallyträning i trädgården, här kommer den!

skogsrunda

Ikväll tog vi en promenad med kompisen Lukas med matte. Så trevligt med  promenadsällskap!
Blev en vätskepaus vid bäcken på vägen.
Sen gick vi hem & tränade lite rally i trädgården, körde även igenom banan med Koala gåendes på högersidan & det gick riktigt bra faktiskt. Känns mer & mer naturligt ju oftare vi tränar från högern, i början var det riktigt avigt:P. Husse filmade men tyvärr har jag inte fått ordning på den på datan så får lägga in den i efterhand:).
Väntar på att få träna:)

Rallydebut

Idag har vi varit på vår första rallylydnadstävlingen och det gick över förväntan bra! En delad 1a pris placering med 99p av 100, är rent ut supernöjd:)). Var väldigt många som kom fram och berömde oss efteråt oxå, riktigt kul är så glad! Nu blir det till att hitta en ny tävling att åka på.

kompispassning

Idag har jag passat min kompis Lukas när mamma legat & sovit:). Så mysigt!

RSS 2.0