Vårkänslor!

Vilken dag helt underbart med sol & värme en riktigt skön vårdag. Jag, Koala & Draken började dan med en långpromenad i vårsolen. Fylld med energi efter promenaden tvättade jag alla nedervåningens fönster på utsidan, Koalan & Draken njöt av att vara ute i trädgården.

En trevlig tisdag

Idag har Koala & jag varit på kungälvs bk & träffat söte Team med matte Johanna. Vi hade en trevlig fm med lite träning & lite för mkt tjöt enligt Koala men tydligen tröttade det ut henne ngt ändå eftersom vi hade en snarkande kanelbulle jämte soffan när vi kom hem;).
Har ju glömt att berätta att fick en glad överaskning i brevlådan häromdan. Det kom ett brev från rottisklubben & jag tänkte jaja det e la nån räkning...men tji fick jag det var ett korningsdiplom till matte husse & Koala:) så glad man blev!
Dessutom håller vi på att ladda för rallykursen som börjar den 19 mars:) ska bli kul! Vi har oxå anmält oss till det årliga rottislägret som jag har velat vara med på flera år på raken men det har inte riktigt hunnits med. Men i år så! Ser vi fram emot med skräckblandad förtjusning, tur att man har bästa uppfödarna med att hålla i hand & tass;)).
Koala har blivit mycket bättre i sin mage sen foderbytet i alla fall konsistensmässigt, är inte kletigt & luktar surt längre. Däremot e hon inte glad på sin matte att hon bara får torrfoder & inga godbitar, hon tar fram sin allra sötaste min varje ggn det slår i kylskåpsdörren.
Ge mig drakens smörgås mamma!


Om jag bockar & bugar?

Suck, det funkade inte denna ggn heller:(

Försöka kan man alltid:).

Superdag

Åh vilken lyckodag för Koala, grannen kom över & bjöd över hela flocken på spontanfika vilket betydde att Koala fick busa med den söta goldenkillen hon står & kikar på genom häcken nästan varje dag :)). Efter bus hos grannen blev det ett spår med 2 pinnar & favoleksaken ( en av matte pälskanter till en gammal jacka) en sån glad överrasknng att den låg där tyckte Koala!
Sedan fick lilla prinsessan kliva upp på vardagsrumsbordet för lite massage, sköna söndag!

Vinterpromenad

Idag åkte hela flocken ut till björlanda för att promenera vid havet. Så många nya spännande dofter tyckte Koala.
Efter halva vägen stannade vi och plockade fram fikat. Finns det nåt bättre än att avnjuta sitt kaffe med havet som utsikt?! Den dan jag har den utsikten från mitt vardagsrum så ska jag inte önska mej nåt mer, sa jag till husse där vi satt & fika. Inte? Bara systemkameran att ta bilder på havet med i så fall då, fick jag som en rapp replik tillbaka. Nä det förstås, men sen e jag nöjd, hihii!
Koala stackarn fick lite mat istället för fika, har ju börjat med dietmaten för magen så hon får ju inte äta nåt annat, gissa om hon tyckte vi var taskiga!
En Koala kommer strosande i hopp om att få fika...
blir stående med sur & anklagande blick på husse som inte delar med sig;)



Vår fina<3

Tror ändå Koalan var rätt nöjd över det hela där hon låg & snarkade bak i bilen hoprullad som en kanelbulle:).


Lite träning

Det har varit lite segt med träningen det sista känns det som, men tror det beror på den jäkla kylan & snön. Det gör ju inte att man är jättesugen på att åka till klubben direkt, så det har mest blivit träning hemma inomhus sista tiden. Funderar på att anmäla oss till en tävling för att sporra oss lite:). Här kommer iaf ett litet klipp på lite finlir
på fjärren.

Liten mage

Glömde ju tala m att vetrinären ringde ang Koalas provsvar i måndags och enligt biopsierna visar det att lillskruttan skulle vara allergisk mot protein. Svaren kunde även tyda på mask i magen en längre tid, fast verkar lite långsökt var inte länge sen vi avmaskade Koala & dessutom påpekade han själv att han borde sett maskarna vid gastroskopin i så fall, men vi började ändå med att maska av henne. Jag skulle höra av mig efter en vecka så får vi se om hon blivit bättre, annars blir det hypoallergic foder.
Min stackars lilla skrutta.

kompisvisit

Idag har vi varit på kompis visit i Onsala hos Elton, Viktor, Lisa & lilla Prillan:). Koala började besöket med att kissa på tant Maries koskinn:/ här gör vi oss populära med en gång...tur att tant Marie e så snäll & tålmodig:D. Tant Berit & Mattias var oxå på besök två utomordentliga fotöljer med ryggkliare tycker Koala:D. Prillan var roligast att leka med tyckte Koala, vilket enegiknippe hon hoppade upp & ner & fram & tillbaka som en jojo, urkul att busa med! Så Koala har med andra ord haft en guldkants dag, längtar redan till nä träff:P.
Nämen vilka e det där?!


Åh hej! Mina kompisar!


Söta Prillan med bollen:)

övernattning

Igår övernattade vi hos mormor. Tog en härlig skogspromenad, gott med omväxling tyckte Koala. Fast det allra bästa med att vara hos mormor är att man får sova i sängen!

Nytt år, nytt försök med att blogga...

Då gör vi ett nytt försök med att hålla vår blogg uppdaterad:). 
Det som har hänt det senaste är att Koala blev kastrerad i slutet av förra året, ingreppet gick bra men hon har haft lite problem med maten efter. Det visade sig nyligen att hon har magsår, stackars lillan. Medicinering är insatt & prover är tagna så vi väntar på svaren.
I jan stod vi i rasmontern, var en mycket trevlig dag & Koala var i sitt esse tänk att få bli klappad på en hel dag:). Trevligt montersällskap hade vi oxå av den ståtlige Zolo med matte!
Vad kan jag stå till tjänst med?
Glömde ju nästan berätta om Koalas nyvunna väninna Carmen som bodde hos oss i 3 v, en sån go rottistjej som inte bara nästlade sig in i Koalas hjärta utan oxå resten av flockens hjärtan. Hon lämnade ett tomrum när hon åkte hem till mormor Kerstin & morfar Knut igen, men vi hoppas på återbesök i framtiden;D.
Koala & Carmen ska ut på kvällsrundan.


Kompisarna:)
I och med att Koala inte varit riktigt kurant så har vi legat lite lågt med träning och det har märkts på skruttan, hon har hittat på egna saker som rivit ner grejor på golvet för att sedan kunna vara duktig & plocka upp dom:), men nu är vi på g igen. Vi har börjat få till ett riktigt hyfsat sändande till rutan, tack vare tips om targetträning av goa Zolos matte, tack igen för tipset!
Vi har även börjat öva in vittringen, går riktigt bra har börjat använda oss av klickerträning, fattar inte varför vi inte gjort det innan e ju suveränt! Dessutom är vi väldigt sugna på att starta i en rallykurs i vår igen, hoppas vi lyckas få till de planerna!
Vi har oxå varit & provbadat & fönat Koalisen på mormors nya jobb, hon har nyligen öppnat trim & spa- Gyllene Tassar-hyr in sig hos en annan trimmare. Koala blev så fin & med liten rosett & allt!
Mallgrodan

Puhh! Börjar få skrivkramp;), får bli lite bilder från promenaden vi tog med mormor tidigare idag en underbar vinterdag!
Queen Koala blickar ut över sitt rike:)


Ers majestät verkar sett nått....

Alltid ska man behöva vänta på lösiga vapendragare:)

En trött ers majestät nerbäddad i sina kuddar, bara ärtan som fattas under;)

RSS 2.0