Dubbelkul

Igår åkte jag, mamma & Draken upp till Borås för att hälsa på nytillskottet i släkten. För min del tycker jag bebisarna är lite tråkiga, de är mycket roligare när de blir lite äldre & man kan börja få godsaker av dem:). Vi gick en härlig långpromenad på 1,5 tim, mycket intressanta dofter fanns det därute på landet. Sen sov jag gott i bilen på väg hem.
På kvällen var det veckans höjdpunkt- Rally=mkt godis:). Fast denna ggn tycker jag mamma varit lite väl snål med stl på bitarna, var ju som till en valpis:(. Kompisen Alfons var med oxå & han hade ett sånt vackert rött täcke på sig, tyckte vi kunde byta så han fick mitt röda men mamma trodde inte riktigt det passade sig med våra stl. Konstigt tycker jag, vi väl ungefär lika stora...
I fika pausen hörde jag nåt väldigt mystiskt dunkade på en dörr, så jag varnade med min dovaste röst och lyckades dra med mig alla de andra kompisarna i kursen oxå. Kan tro mamma var stolt över mig:D.
Kvällen avslutades med massage, sen somnade jag jättegott i min säng.
Idag har oxå varit en finfin dag, träffade mina kompis Lukas & hans kusin Charlie & gick en härlig långpromenad i skogen.
Min fine kompis Lukas.
Så än så länge har veckan varit mycket fördelaktig:)
Tass Koala

Fredag

Hej hallå! Koala här. Idag har det varit en go fredag först på besök hos tant Berit där jag fick massor av uppmärksamhet, härligt! Sedan bar det hem till kusin Moije för övernattning (det besöket började mkt lönsamt för både mig familjen, jag gick raka vägen in & städade upp under Moijes lillasysters matstol). Matte & husse ska ut & handla massa julklappar till mig. Här är min önskelista:
  • leverpastej
  • kalvsylta
  • rökta grisöron
  • rökta grisknorrar
  • märgben
Är det så att de skulle vara så att något av ovanstående skulle vara slut går det i yttersta nödfall bra med nån mjuk pipig leksak som jag kan masakera.
En riktigt hundig helg,
Tass Koala

Rally & annat

Nu får det vara skärpning med skrivandet, så nu tar jag Koala över skötandet av bloggen för Matte klarar ju öppenbarligen inte av det här.
Vad har hänt sen sist...Jag har varit lite skendräktig så Matte bestämde sig för att dra ner på det som jag tycker bäst om här i livet, MATEN!! Har fortfarande inte riktigt förlåtit henne för detta.
Kusin Moije har varit här & bott hos oss i nästan 2 veckor. Jag gillar inte riktigt när han ställer sig in hos min Matte & svansar efter henne hela & leker med mina leksaker, men får jag snabbt stopp på genom att morra litegrann. Fast det har varit mysigt oxå med lite sällskap & ha nån att trängas med under tv-bordet på kvällarna.
Kusin Moije får titta på när jag biter i sönder grisen.
Kusin Moije får titta på när jag biter sönder grisen
Ute på promenad med Matte
För 2 v sen började vi på en ny rolig kurs jag & Matte. Den går ut på att springa till olika skyltar & framför dem gör jag lite olika saker som sätter mig, lägger mig, ibland snurrar vi runt tillsammans. Matte ropar & hejar på mig & pekar vad jag ska göra, men det bästa av allt är att helt plötsligt klickar det till & då kommer det GODIS! Det är andra hundar där oxå men dem bryr jag mig inte så mkt om huvudsaken är att jag får mitt godis. Längtar redan till nä ggn!
Nä nu får jag köra på Matte lite så hon serverar mig lite mat, jag har varit lite dålig i magen så jag får ris & nån mkt delikat röra från en plåtburk. Det bästa med att vara dålig i magen är att när man börjar bli bra får man mat många, många ggr om dan ( fast portionerna är lite väl snåla!)
Tass Koala

RSS 2.0