en Pajaz till inneboende

 
To-lö har vi haft äran att passa söte Pajaz 1.5 år, en riktig liten charmknutte. Fast enligt Koala är det nog delad mening, den store drufsen lät inte sessan ligga på latsidan utan var & drog henne i öronen när han ville leka:). Men som tur var fick hon en rolig apa av mormor Kerstin som tack för hjälpen med barnpassningen, det var absolut ett bra plåster på såren tyckte Koala;)). Nu har lille klumpen åkt hem & tomt blev det!
 

Lite bilder från tisdagens träning

Var på klubben i tisdags & tränade lite lydnad med bästa träningskompisarna:). Övade mest på apporten & hoppet iom att lilla Koalan har tjuvat på apporten dom sista gångerna på tävl. Så Kattis fick agera tl:). Jag har kommit på att jag inte ska titta på Koala för hon tar det tydligen som nåt tecken i stil med: Varsågod att rusa fram & ta apporten;)). Belönade även när hon satt kvar:).
Framförgåendet har hon riktigt börjat få kläm på, gick 25 m framför men visst är hon explosiv min lilla. Då har vår tragling av framför under varje promenad uppenbarligen gett resultat. Sen har vi även det fria följet att slipa på, speciellt hö svängarna sätter hon sig snett och dessutom får vi nä alltid anmärkning på tävling att hon växlar position.
Nu börjar även nedräkningen för lägret, bara en vecka kvar! Sen när vi kommer hem är det dessutom inte så långt kvar så är det kennelträff:). Bara kul grejer framför oss!
Avslutar med lite bilder från träningen.
Bästa träningskompisarna<3
Som en gasell över hindret

Mycket nöjd tjej som får göra sönder nya ankan:)

RSS 2.0