Finbesök


Idag hade vi finbesök av den ståtlige herren Lukas, han fick vara ett par timmar hos oss idag när hans flock skulle iväg. Mysigt med lite sällskap tyckte Koala.
I torsdags var jag & Koala nere i Allarängen & fick lite proffshjälp med spår & lydnad, fast var nog mest Matte som behövde hjälpen:/. Funkade jättebra i spåret, så tänkte vi skulle dra igång med lite spårläggande igen & vem vet om vi framöver (när Koala tränat upp sina muskler lite) gör ett försök i appellen.
I fredags var vi hos vetrinären för koll av tår & rygg, det verkade inte som att hon hade speciellt ont men vi skulle ge det en månad till innan man kan vara på den säkra sidan tyckte vetrinären.
Förra helgen var vi ju på Arken Zoo på familjedag & fotade Koala & Draken ihop, väntar med spänning på bilderna. Det hade varit kul att ha ett portätt på dem ihop:D den som väntar får se.

Badrunda

Idag begav vi oss till sisjön för att promenera, på vägen plockade vi upp kusin Moije. Blev en trevlig runda kombinerad med badstopp på vägen.

en aktiv tisdag

Inte för att man ska klaga på sommarvädret men visst va det lite skönt att kunna gå en lite längre skogsrunda idag! Tog en aktiv runda med småspår & uppletande av leksak under promenaden.
Koala poserar så gärna i blomsterhavet.
Leksaken är funnen
Kvällsrundan tog vi ihop med tjusige herren Lukas + Matte.
Stackars Koala hade fullt sjå med att kissa över alla ställen efter Lukas. Det kostar på att vara kung i skogen.
Äh trodde det va en tik jag hade men nu börjar jag undra....får nog ta ett snack med kennelmamman;)
Kvällen avslutades med ers nåds dagliga massage:).

Lata dagar

Så härligt att sommaren har kommit, helgen spenderade vi med att lata oss hemma i trädgården. Det hade ju egentligen varit skönast att spendera den vid havet men i och med att jag jobbat hela helgen och inte gått upp förrän vid 4 så kändes det som lite kort om tid, så stranden får vänta.
Koala har äntligen börjat att gå upp i vikt igen efter pärsen med kortisonet, tappade många kilon så jag var lite orolig för henne ett tag men efter byte av preparat + nedtrappning så börjar det ordna till sig. Nu har hon bara en dryg vecka kvar på behandlingen, hoppas innerligt att denna kuren tog inflammationen. Vi ska till vetrinären den 17:e på återbesök så den som väntar får se.
Här kommer lite latarbilder från helgen.
Myser i solen
Moster Madde var & hälsade på & lekte med kameran
Nybadad Koala, snygg & fräsch:)

RSS 2.0