Promenad med vänner

Idag har vi promenarat  5 km med Johanna & Team uppe i Fontin, så trevligt med promenadsällskap! Så kul att hundarna går så bra ihop oxå:). Vi var helt slut både Koala & jag, blev till att slumra på soffan en stund innan det var dax att hämta Draken på dagis.
Här kommer en bild vad som snart komma skall!

Rally!

Idag startade den efterlängtade rallykursen igen. Det är så kul att gå på kurs med Koala, hon utstrålar en sån glädje hela att man bara ler när man ser henne:). Nu ska vi se om kursledarna lyckas lära matte nåt oxå denna ggn;).
Det är en trött tjej som rullat ihop sig i sin puff ikväll:) Härligt!

ny variant av spår

Testade att lägga en ny variant av spår till Koala idag, fick idén från en artikel i brukshunden. Så denna matten begav sig ut i skogen krypandes på alla fyra och med jämna mellan rum spottandes i händerna. Hoppas sannerligen inte att någon av grannarna såg mej, hahhaha!
Cyklade sedan hem och väntade med spänning en timma, sen tog  jag med mej lilla fröken ut till spåret. Först verkade hon lite fundersam men sen jäklar, hon gick jättefint i spåret & tyckte det var urkul. Kul & testa lite nya grejer:). Hemma igen tränade vi lite föregående, fritt följ & fjärr, ska se om våran husse kan tänka sig att filma oss lite i det fria följet imorn för att se hur det ser ut.
Här är Koalas nya lilla morbror som kommer nä vecka söt som socker, ska bli kul & se vad Koala tycker om den lille.

toppenonsdag

Idag har vi passat bästa kompisen Lukas hela dan, så mysigt. Vi har promenerat i skogen & glassat i vårsolen i trädgården.

två kompisar på promenad:)
På eftermiddagen begav vi oss till kungälvs bk för lite lydnadnsträning, får ju sätta fart nu om vi ska tävla om 3 v. Fjärren gick riktigt bra faktiskt, är inte alltid Koala sätter sig upp på 1a kommandot men idag var hon exemplarisk:). Rutan behöver vi definitivt öva mer på och även högersvängar, halt och helt om i fria följet. Vänstersvängarna går kanon men åt höger pekar den lilla rompan ut och hon sätter sig snett, men e bara & öva vidare.
Väl hemma igen blev det en kvällsrunda & kvällen avslutades på vardagsrumsbordet med lite massage.

ändan ur vagnen

Nu har jag äntligen fått ändan ur vagnen och anmält Koala till våran debut i lk2, har grunnat på detta ett tag nu & inte riktigt vågat vet inte om vi är redo....men det får gå som det går ska försöka att inte se det så allvarligt. Vet oxå att jag behöver detta för att komma iväg hemifrån & träna:).
Så idag åkte hela flocken till slättadamm & promenerade. Det var massor av hundar ute vilket var perfekt för mej & Koala, vi övade på att hålla kontakten i fot förbi varje hund som kom. Det gick faktisk bättre än jag väntat mej iom att det var längesen vi tränade så här, fick höra fina kommentarer av de förbipasserande oxå:) En man med hund ropade "bra jobbat" efter oss, så kul med lite positiv feedback!
Draken ville mata änderna så vi stannade till för att göra det, men de verkade lite mätta var knappt intresserade av brödbitarna som husse & draken slängde i. Koala stod jämte & tyckte hon kunde få dem istället, slöseri på så fina brödbitar tyckte hon!

Kompisbesök

Idag har vi haft finaste kompisen Lukas på besök, så mysigt! Mindre mysigt var det när Matte var så elak & skickade med Lukas massa godis hem, det är ju bättre att det äts upp än slängs sa hon! Koala du äter ju bara din mat just nu när utreder dina magproblem, fy bubblan!
När husse kommit hem tog vi en promenad upp på Grå Lars berg & spanade efter rådjur:D. På tillbakavägen övade vi lite "fotgående" & "före" & matte hade matgodis med i fickan till mej, tur att det är så gott med mat! Då hade jag redan förlåtit min matte, tur för henne att jag inte är långsint!
Tass Koala

Promenad med matte & husse!

Idag har hör & häpna jag varit på långpromenad i skogen med husse & matte! Det hör inte till vanligheten för det mesta är det bara en av dom som e med mej på mina promenader nån måste ju alltid vara hemma & passa draken, men idag var draken på dagis & jag fick husse & matte alldeles för mej själv!
Matte la ett spår till mej i början av promenaden som jag fick gå när vi gått våran runda, jag missade en pinne men det gör inget sa matte huvudsaken var ju att jag hittade min fina råtta som matte gömt i slutet av spåret:)).
Jag & husse ser nästan likadana ut i våra jackor:))

Jag e jätteduktig på att gå spångarna, säger matte!

Min matte & jag tittar efter älgar;)

När man sprungit i skogen & sen spårat är det skönt att vila ut på puffen som jag & draken tiggde till oss hemma hos Oma!

Ha en skön helg alla 2 & 4-benta, det ska jag!
Tass/ Koala

RSS 2.0